Pahoittelen, että en ole tässä ehtinyt edes tänne naputella mitään moneen päivään. Mulla on tuossa ollut töitä ja töiden tapaisia ja vähän kaikkea muutakin. Josko nyt sitten yrittäisin koostaa nuo viikon tapahtumat.

Keskiviikko aamuna oli pienoinen palaveri eräässä mainostoimistossa. Kävin esittelemässä siellä itseäni ja osaamistani. Ainakin nuo pitivät kuvistani, mutta aika sitten näyttää tuleeko sieltä jotain töitä vai ei. Odotan jännityksellä. Olisin kieltämättä perin tyytyväinen, jos tahtoisivat työllistää minua edes keikan tai parin verran.

Tuosta tapaamisesta päästyäni sitten olikin reissuun lähtö. Tapasin matkaseurani rautatieasemalla, josta muu retkue poimi meidät mukaansa. Matka Jyväskylään sujui oikein rattoisasti. Jyväskylässä päivä/ilta menikin sitten lähinnä töitä tehden. Ehdin käydä hieman kiertelemässä kauppoja, mutta enpä löytänyt oikein mitään. Olisi kyllä ollut käyttöä uusille vaatteille, mutta ei väkisin. Loppuehtoo meni myös töiden parissa, sekä paikallista baarikansaa tarkkaillessa. Tuli sitä itsekin otettua pari.

Torstaina aamulla oli sitten aikainen herätys. Kävimme aamupalalla, ja sen jälkeen matka jatkui kohti Helsinkiä. Tällä kertaa matka ei ollut yhtä mukava. Meille sattui porukasta kuskiksi sälli, jolta tuntui puuttuvan sekä empatiakyky että itsesuojeluvaisto. Liukkaalla kelillä vauhtia pahimmillaan 150 ja lisäksi hän teki perin äkkinäisiä liikkeitä välillä. Ei hyvä. Helsinkiin päästyämme olimme yksimielisiä siitä, että tuo henkilö ei aja enää. Helsingissä oli taas päivä töitä. Onnistuin tapaamaan erään erittäin mukavan herrankin pikaisesti. Se piristi päivääni kunnolla, ja jään odottamaan seuraavaa tapaamistamme.

Ehtoolla siirryimme Turkuun. Tällä kertaa kuski olikin sitten aivan erilainen kuin tuo ensimmäinen. Ei ahistanut, eikä pelottanut. Että kiitosta vaan hänelle. =) Turussa majoittauduin erään retkueeseemme kuuluvan henkilön luokse. Oli mukavaa, kun sai ottaa illan perin rennosti. Katselimme telsua, joimme pari jallukaakaota, rupattelimme niitä näitä, ja taisi siinä sivussa oppia blondi jotain uusia asioitakin. Yöksi sain unilelun kainalooni.

Perjantaina aamusta oli vapaata, mutta juokseminen alkoi sitten iltapäivällä. Harmittelin kovasti, kun aikataulullisten syiden takia eräs suunnittelemani yllätys jäi toteuttamatta. Ehkä sitten seuraavan kerran kun pääsen Turkkuseen... Ehdin pikaisesti käydä Rajala Pro Shopissa kuolaamassa. Ai että olisi mukava päästä shoppailemaan uusia työvälineitä, mutta juuri tällä hetkellä en voi kuin haaveilla lisäoptiikasta ynnä muusta.

Loppupäivä tosiaan meni ihan sitten töissä. Ehdin hädin tuskin käydä erään ystäväni kanssa syömässä ja kirjoittautumassa hotelliin. Muuten sainkin sitten pakertaa. Mutta mikäpä siinä on töitä tehdessä, kun on koko ajan mukavaa seuraa läsnä. =) Tuli otettua taas se muutama. Jatkoillekin oli tarkoitus mennä, mutta onneksi jäivät väliin. Kämppäkaveriksi sain erään retkueeseen kuuluneen henkilön.

Lauantaina työporukka olikin sitten osittain väsynyttä ja osittain krapulaista. Joillain oli kuulemma nuo jatkot menneet kovin aikaiseen...  Olimme hieman myöhässä aikataulustakin tuon takia. Onneksi saimme kuitenkin hommat hoidettua. Sitten pääsin tekemään niitä töiden tapaisia, tai kenties pitäisi sanoa harrastamaan. Hmm... mielenkiintoinen pieni kuvaussessio oli kuitenkin. Toivottavasti pääsemme pian ottamaan tuon uusiksi, ja mielellään hieman hämärämmissä olosuhteissa. Pienen ihmisen mielikuvituskin sai vauhtia oikein urakalla. Nyt on visioita jos jonkinlaisia. Lähtölahjaksi sain ison ja lämpimän halauksen. Se tuntui oikein mukavalle. Kotimatka junassa meni sitten puoli horteessa. Alkoi tuo  univelka painaa päälle. Kotona vedin roskaruokaa kuvun täyteen ja sitten unta kuuppaan.

Sunnuntaina sain tapella tekniikan kanssa. Läppärillä oli kuvia urakalla, mutta poltto-ohjelma ei suostu toimimaan. Emme saaneet myöskään verkkoa toimimaan jostain syystä. Sain kyllä ystävällistä nörttitukea useammaltakin taholta, mutta ei niistä suurta apua ollut. Onneksi eräs ystäväni toi mp3-soittimensa lainaan, niin sain sitten kuvat siirrettyä tähän pöytäkoneelle. Läppäri  lähtee huoltoon... Kaksi viikkoahan se nyt sitten ehti minulla jo ollakin...

Eilisen ja tämän päivän olen viettänyt sitten käyden kuvasaldoa läpi. Samalla olen syytänyt tuohon projektiin liittyvää materiaalia pitkin poikin maata. Kuvia ja tekstiä on lähtenyt useampaankin suuntaan. Toivoakseni tapahtuma saa riittävästi näkyvyyttä. Hommia tuohon asiaan liittyen riittää vielä parisen viikkoa. Sitten saanee huokaista hetkeksi, ennen kuin lähdemme työstämään uutta tourneeta.

Nyt tämä blondi karkaa kuitenkin koneen ääreltä toviksi. Palailen tuossa ehtoommalla tutkailemaan mitä kaikkea olen tällä välin missannut täältä blogistaniasta.