Täällä sitä taas istua möllötetään pyörittämässä peukaloita. Mitään järkevää tekemistä ei ole tälle päivälle. Siis ei ole järkevää tekemistä ainakaan täällä työmaalla, kotona keksisin tekemistä kyllä. Tämä yksi tietty työkaverikin nyrpisteli tuossa taas nokkaansa.

Ihme touhua ollut täällä taas muutenkin. En jaksa kaikkea edes nillittää,  mutta... Tuon tietyn työkaverin piti varailla bussi erästä retkeä varten 1,5 kk sitten. Eipä sitten ollut tehnyt sitä. Viime viikolla leikki sitten perin hämmästynyttä, kun bussifirmat tarjosivat ei oota. Sepäs onkin perin outoa, ettei bussia saa viikon varoitusajalla kiireisimpään luokkaretki aikaan. Ja tämä nyt tosiaan on vain yksi esimerkki.

Minulla on töitä jäljellä tässä paikassa parisen viikkoa. Jotenkin tuntuu sille, että itse paikkaa ei tule ikävä, mutta kuukausipalkkaa kyllä. Tosin kävin viime viikolla jo yhdessä haastattelussa, ja elättelen siis toiveita, että saisin uuden työpaikan mahdollisimman pian.

Lähettelin muuten viime viikolla kuvalevyn eräälle postikorttifirmalle. Pitäkäähän peukkuja, että ostavat edes muutaman kuvatuksen. Itse huutaisin hurraata jos näin kävisi, se kun voisi olla hyvä alku uudelle projektille.

Taidan mennä tästä harrastamaan paheita ja jatkaa sitten peukaloiden pyöritystä. Kun ihan vielä en kehtaa täältä taas kotiinkaan lähteä.