Pakko tehdä tälle nyt jo oma kategoria ja muuttaa nuo aiemmatkin tekstit tämän saman alle. Saapahan lukea sieltä ne, joita asia sattuu kiinnostamaan.

Ne sitten tosiaan oli miltei orgiat ne bileet. Mukavia muistoja ihmisillä niistä. Nikollakin kaula ruton jäljiltä ja yhdellä jos toisella talon asukilla näyttäisi olevan jonkinlaista morkkista. Voi voi. Eikö sitä aikuisilla tai mukamas aikuisilla ihmisillä pitäisi olla sen verran tolkkua, että ensin tuumataan ja sitten vasta toimitaan.

Cheryllin äiti kertoo olevansa tyttärestään ylpeä. Tiedetäänpä nyt mistä neitosen moraalikäsitykset ovat peräisin. Cherpy Cherpy cheep cheep.... Nimenomaan halpa. Neiti Ladylikeen kun iski himo, ja päätti sitten viedä Riston salakammariin. Sielläpä sitä sitten imuttelivat... Neiti ilmeisesti imeskeli vähän muutakin kuin vain pitkätukan huulia... Neiti väittää siveänä, että oli koko ajan housut jalassa. Juu, eipä se ole ennenkään seksin harrastamista estänyt. On sitä tullut itsekin joskus siirrettyä vain stringejä sen verran sivuun, että on saatu melaa mekkoon. Hieman haiskahtaa selitykselle... Onneksi muuten äitini ei omista tietokonetta eikä käytä nettiä muutenkaan. Äitini ei olisi ylpeä siitä, että edes kertoilen tarinoita täällä julkisesti saatikka jos esittelisin ryntäitäni koko kansalle.

Talon ainoa vege joka ei dokaa imi bileissä viiniä kuin pesusieni. Imipä neiti loppuehtoosta muutakin.... Johania nimittäin. Aamuyöstä vissiin kolmaskin pari temusi talossa...  Tiedä sitten, kun en itse viitsinyt niitä bileitä loppuun asti katsoa. Kiintiö tuli täyteen jo huomattavasti aiemmin, vaikka masokisti olenkin

En tiedä hoiteliko muuten Ripa Chrpan huonosti vai miksi neidin kiinnostus tuntui vähenneen het tapahtuneen jälkeen. Päätellen vaan siitä mitä neiti tarinoi päiväkirjahuoneessa. Vai oliko kyseessä perinteinen kiltti tyttö- tuhma poika syndrooma. Kaikki outo ja kummallinen kiehtoo, ja hupsansaa... kah samanlainen kalu sillä on kuin naapurin pojallakin. Ja kiinnostus lopahtaa siihen. Samalla tavalla näyttävät jotkut muuten kuvittelevan, että julkisuus kasvattaisi miehen kalua. Ihan siis mitä olen teinitirpusten ja hieman varttuneenkin varpusten juttelua tuttujen bändien keikoilla kuunnellut. Voihan se olla, ett Chipa ajatteli Mr Finland kisan ja muiden venyttäneen Riston heppiä.  Voi dam mikä pettymys, kun se olikin ihan tavallinen. Todellisuus yllätti jälleen.

Sitä mie en käsitä, ett miksi Risto sanoi ettei tahdo siellä naisseikkailuja. Sit hoiteli kuitenkin Chipaa tavalla tai toisella. Hieman ristiriitainen persoona? Vai heittäytyikö vain viettien vietä-väksi. Itseäni muuten korpeis aivan kympillä, jos joku panis/hoitelis mut säälistä. Voi yöks. Pitää sitä oikeasti haluta, jos leikkiin lähtee.  Jos ei tahdo, niin asian voi kertoa ihan selvällä suomen kielellä. Ei siitä voi kukaan aikuinen ihminen herneitä vetää.

Varmaan aika mielenkiintoinen fiilis hoidella jotain muijaa, kun tietää helvetin monen uteliaan silmäparin tuijottavan näyttöjen ja telsujen äärellä. Syövän popparia, hörppivän kaljaa ja taputtavan tahtia. Jos siitä nauttii, niin ehkä kannattaisi harkita uraa aikuisviihteen parissa. Erään ystävän kans tuos tuumailtiin asiaa, ja hän totesi ettei varmaan saisi edes seisokkia...  Olisi kuulemma koko ajan mielessä, että äitee katselee. Korvissa kaikuisi kavereiden huudot: veto, veto, veto.... Eksät lähettelis kilpaa viestejä sättiin... toinen väittää, että kulli on kallellaan vasemmalle ja toinen oikealle... Ou jee... Fiilis taatusti huipussaan.

Täten omistan Ristolle seuraavan kappaleen... 

Kas muuten yllättäen Risto, Minna ja Marko ovat häätöäänestyksessä. Blondi lottoaa, että Risto meni ensimmäisenä taloon ja tulee ensimmäisenä ulos. Pikavisiitiltä haiskahtaa tuo nyt pahasti.

Mutta nillitän lisää huomenna. Nyt jatkan öistä masokismia ystävän kanssa. Olemme nakelleet toisillemme kasaribiisien linkkejä youtubesta. Tehokasta vatsalihasjumppaa. Kokeilkaa vaikka itse... Lisää biisejä saa linkittää tännekin. Mitkä musiikkivideot saavat nykypäivänä vedet tirskumaan silmäkulmista ja vatsalihakset huutamaan armoa?