Olen yrittänyt uppoutua (lukekaa: piiloutua) kuvien pariin. Taisin tuossa kertoakin jo taannoin, että kaivelin filmirunkoni naftaliinista, ja olen sillä(kin) napsinut kuvia ahkerasti.

Sain eilen vihdoin valittua kuvat erääseen näyttelyyn. Harmi vaan, että kesken tulostuksen magenta väri loppui, enkä siis saanut kaikkia ulos koneelta.

Tänään kävin vihdoin ostamassa kiinnitetttä, ja sullouduin toviksi autotalliin. Kehitin kaksi filmiä. En edes muista montako vuotta edellisestä kerrasta on, mutta voin kertoa, että kauan. Ihan negatiiveilta nuo nyt näyttävät tällä hetkellä kuitenkin. Että jotain positiivista.

Tuumailin tuossa, että jos torstaiehtoona sulloutuisin pimiöön. Yritin varailla kameraseuran pimiötä käyttööni, mutta olivat antaneet avaimen jollekin. Niinpä niin, tyypillistä minun tuuriani. Eivät tosiaan tuolla muistaneet, että kenelle olivat avaimen antaneet, eikä tietoa koska tuon jonkun pitäisi se palauttaa. Nuo pitäisi kyllä kirjata aina ylös, mutta... Noh, toivottavasti se avain sieltä tässä parin päivän sisällä palautuu asiointipisteeseen, että minäkin pääsen askartelemaan.

Laittelen tännekin sitten muutaman kuvatuksen, kunhan ensin saan ne tehtyä ja skannattua. Valitettavasti en kotona pysty negoja skannailemaan, ja töissä en sitä viitsi tehdä. Niinpä odotan, että saan ne kuviksi asti.