Tuossa muutaman päivän katselin kylppäriäni, ja mietiskelin, että jotain tars tehdä. Sitten vuokranantajani ehdotti, että josko maalaisin sen. Saan itse valita värit, ja hän ostaa materiaalit. Mikä jottei. Perjantaina kävimme sitten maalikaupoilla.

Tänään pesin seinät, ja voin pahoin. Tolu oli lähi-Siwassa ainoa edes hieman emäksisempi pesuaine, joten siihen oli tyydyttävä. Ainoa vika tuossa on, että se saa minulta silmät ja nenän vuotamaan, ja lisäksi yökkäilen. Ensimmäisen seinän pestyäni teinkin sitten tarkempaa tuttavuutta wc-istuimen sisälle. Ei kiva. Sitkeällä sisulla ja happitauoilla sain kuin sainkin seinät kuitenkin pestyä. Jäin ihmettelemään, että miten ihmeessä katon rajasta voi löytyä hammastahnaa?! Joku fiksumpi voisi kertoa minulle selityksen.

Nyt on kaksi seinää maalattu kahteen kertaan, ja yksi kertaalleen. Yhden seinän kimppuun en päässyt, koska siitä jouduin pikasilotteella tasoittamaan valtaisan kraaterin. Eikä tuo pikasiloite kuitenkaan ihan niin äkkiä kuivunut kuin olisin toivonut. Tosin kuten sanoin, kyseessä oli kraateri eikä mikään pikku reikä.

Tässä muuten kuvan muodossa selitys, että miksi tahdoin tuon seinän uuteen väriin.... Voitte ihan itse päätellä, että kumpi on alkuperäinen väri, ja kumpi on minun valitsemani. =)

965414.jpg

Laitan toisenkin kuvan tuosta kylppäristä sitten, kunhan saan sen kokonaan maalauttua, ja myös suunnitellun koristekuvioinnin tehtyä.