Marikilta bongasin tällaisen, ja aivan pakkohan tämä oli sitten kopioida...

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
Kovat pakkaset. Pitäisi kiskoa puoli vaatekaapillista vaatteita päälle tai pilkkihaalarit, eikä kumpikaan vaihtehto houkuttele. Sitten kun sellaisessa tällingissä menet esimerkiksi kauppaan, niin sitten tulee kuuma, ja sieltä taas pakkaseen... eiiiiih! Ei tahdo!

KEVÄÄSSÄ
Jalkakäytäville talven jäljiltä lojumaan jäänyt hiekka/kivet. Tuntuvat nimittäin perin veemäisille töppösien alla.

KESÄSSÄ
Paarmat. Ehdottomasti nuo ja muut pistävät ja pureskelevat pörriäiset ynnä öttiäiset.

SYKSYSSÄ
Loskapaskakurakelit. Nuo ovat vähääkään pidempi karvaisen koiran omistajan painajaisia. Sitten saapi imuroida ja mopata miltei joka päivä.

KOULUSSA
Meidän koulussa työkaveri. En jaksa nyt edes tilittää. Vituttaa sen verran rankasti.

CD-LEVYISSÄ
Nimettömät levyt. Pitäisi aina muistaa kirjoittaa mitä mikin levy on syönyt, mutta kun ei. Sitten kun etsii kuvaa x, saa pistää levyn jos toisenkin koneeseen sitä etsiessään. Musiikki cd-levyissä vituttaa tällä hetkellä se, että ne ovat pahvilaatikossa, eikä minulla ole vielä hyllyä niille. Hyllyt kun ovat täynnä kirjoja.

LEMMIKISISSÄSI
Hmm... Minä rakastan noita vikoineen kaikkineen. Mutta jos jotain pitää sanoa, niin irtokarvat.

POLKUPYÖRISSÄ
Niillä ajavat ihmiset. Tuntuvat nimittäin välillä kuvittelevan, etteivät yleiset liikennesäännöt koske heitä. Ja ainakin täällä meidän nurkilla useimmat vissiin kuvittelevat olevansa vielä kuolemattomiakin.

HAMEISSA
Niiden vähyys omassa vaatekaapissa. Olisi siis vaateostosten aika, mutta eipä sopivan mallisia pitkiä hameita ihan joka kaupassa myydä.

HOUSUISSA
Miltei kaikki. Vatsani näyttää niissä useimmiten entistä pulleammalle. Kun ostan housuja, niin en löydä sopivan kokoisia mitenkään. Jollei muuta vikaa ole, niin ovat aina liian pitkiä, minä kun olen tällainen hukkapätkä.

KORKOKENGISSÄ
Öööh... Hinta. Kenkäfriikkinä omistaisin niitä vieläkin useammat, jos vain budjetti kestäisi.

TENNAREISSA
Kuka himpatti tahtoo tassutella moisilla? Ihme läpyskät, ja aivan kamalan näköisiä. Yöks.

VANHUKSISSA
Väittävät aina, että nuoremmat ihmiset käyttäytyvät huonosti, mutta itse ovat perin usein painajaisia. Vetävät aamupalaksi kolme kiloa sitruunoita, ja lähtevät kaupungille kiukuttelemaan. Kilometrin mittaisessa pankki/kassajonossa pitää kertoa asiakaspalvelijan koko elämän tarina.

PIKKULAPSISSA
Niiden vanhemmat. Saisivat mokomat kasvattaa lapsiaan muullakin kuin pään silittelyllä. Riepoo katsoa kaupassa näitä vanhempia kaupassa, jotka antavat lapsistaan tulla ensin pikkuisia kotityranneja eli tulevia nuorisorikollisia.

MIEHISSÄ
Yhdessä tietyssä se, ettei se voi/halua tajuta kuinka hiipatisti mie sitä kaipaan.

NAISISSA
Osa on kaameita kanoja ja selkäänpuukottajia. Naisilla nämä ilmiöt ovat yleisempiä kuin miehillä.

IHMISISSÄ YLIPÄÄTÄNSÄ
Eivät tajua olla sekaantumatta toisten asioihin. Mikä kumma siinä onkin, että perin monella tuntuu olevan pakonomainen tarve mennä kauhomaan toisten soppia?

SAIRAALOISSA
Liian vähäinen henkilökunta/budjetti. Tarvitseeko tuota edes selittää paremmin?

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
Eltaantuu...

RADIOSSA
Miltei aina se kanava, jota tahtoisin kuunnella rätisee ja paukkuu. On se kumma...

TELEVISIOSSA
BB ja muut vastaavat realityroskat. Mie oon allerginen niille!

HUONEESSASI
Asunnossa elävän immeisen persaukisuus. Olisi mukava sisustella enemmänkin uutta kotia, mutta tilini saldo esittää asiasta eriävän mielipiteensä.

VITUTTAAKO SINUA USEIN?
Aivan liian usein.

VITUTTIKO SINUA TÄTÄ KYSELYÄ TEHDESSÄ?
Hieman... Muun muassa se, että olen tässä kotvasen jo odotellut puhelimen soimista, mutta kun ei se per... soi. Ja vituttaa sekin, että miulla on koko ajan valtaisa ikävä herraa H. Olisi helpompaa, kun ei tuntisi mitään. Vituttaa sekin, että pitää mennä taas aamulla töihin. Kiitos tästä jälkimmäisimmästä vitutuksesta kuuluu työkaverilleni.