Mikä tuli tänään todistettua...

Olen ollut tänään ahkera. Olen imuroinut, pessyt lattian, pyyhkinyt pölyjä, tyhjentänyt astianpesukoneen ja ladannut sen uudelleen. Lisäksi tarkoitukseni oli pestä tiskiallas, mutta saapi nyt olla. Jynssäilin sitä tiskiharjalla, ja jotenkin onnistuin roiskaisemaan pesuainetta silmääni. Aivan helvetillinen kirvely ja kirvely tuntui vielä pahemmalle  kun silmää yritti avata. Yritin hieman huuhdella sitä vedellä, mutta kirvely vaan paheni. Ja ei kun päivystykseen. Miltei 2 tuntia tuolla reissulla meni. Nyt on silmä huuhdottu kunnolla ja värjäämällä katsottu ettei siihen tullut mitään suurempia yllätyksiä lisäksi.

Silmää kirvelee vieläkin, onneksi ei niin pahasti kuin aikaisemmin. Ja nyt se tuntuu muutenkin jotenkin oudolle, johtuneeko sitten tuosta lääkärin ropeltamisesta.

Sain muuten taas ihmetellä siellä, etteikö päivystyspotilaita joskus voisi pistää edes osittain kiireellisyysjärjestykseen. Pikkupikku flunssa näytti menevän erittäin pahan astmakohtauksen edelle. Vieressäni nimittäin istui nainen, joka ei meinannut saada henkeä ollenkaan. Kuului vaan epämääräistä vinkunaa normaalin hengityksen sijaan. Sinä aikana ainakin kolme potilasta meni ennen tuota naista lääkärin luo, eikä kuukaan heistä näyttänyt niin hirveän kipeälle. Mutta kai se on sitten sivuseikka saako ihminen happea vai ei...

Menen nyt yrittämään, että josko saisin tehtyä tuon siivoukseni loppuun. Lopun ehtoon sitten vietänkin rakkaani kainalossa leffaa katsellen, jos nyt tämä kirvely tästä helpottaisi. Ainakin saan nauttia tuosta vierihoidosta.