Unohdin tuossa naputella, että sain nautiskella kesän kolmannesta ukkosestakin tuossa toissa päivänä. Ensin luulin, että rintama pyyhältää taas komeasti ohi, mutta ei. Se tulikin aivan suoraan päälle ja voimalla.

Tuumailin tovin, että mitä tekisin. Päätin sitten mennä tuonne muutaman kerroksen ylemmäs kylään kameran kanssa. Tarkoituksenani oli ottaa ihan valokuvia, mutta ei siitä mitään tullut. Tuo solu kun rysäytti rakeita taivaan täydeltä. Seuraavaksi sitten tulikin vettä  kuin saavista kaatamalla. Kuvasin sitten videota pätkän, ja siinäkin sain murehtia tuon nokialaiseni puolesta. (Kameran toinen objektiivi sai muuten kosteutta sisälleen. Se on siitä lähtien ollut hyllyllä kuivumassa. Puhelin ei kärsinyt, ihme kyllä.)

Kävimme siipan kanssa hieman ajelemassa ja yritimme saada tuon ukkosrintaman kiinni. Mutta eipä se onnistunut. Mutta näin muuta mielenkiintoista. Ilmeisesti oli ollut syöksyvirtaus tuolla kaupungin toisella laidalla. Oli katkonut puita sähkö- ja puhelinlinjoille sekä heitellyt ihmisten pihakalusteita pitkin poikin.

1658487.jpg