Sain vihdoin ja viimein vietyä tuon Nokian monitoimilaitteeni eli N95:n huoltoon taas. Se kun viime huollon jälkeen toimi peräti viikon ja alkoi sitten taas pätkiä puheluita. Tässä ei ole ollut asiaa isompaan kaupunkiin ja meidän kylän liikkeestä lähetettynä huoltoreissu oli puhelimella kestänyt nelisen viikkoa. Joten se olen sitten vaan kiroillut tuota ongelmaa. Eilen olin vihdoin liikkeellä niin, että sain vietyä tuon laitteen huoltoon. Tänään sain sen takaisin ja ensimmäisen kerran se pätkäisi puhelun tunti huollosta haun jälkeen.

Soitin Nokia Careen ja pyysivät päivittämään ohjelmiston uudelleen. Varmuuskopiosta palauttelin sitten numerot, tekstiviestit, kalenterimerkinnät yms, mutta asetuksia en. Arvatkaapa kaksi kertaa auttoiko sekään ongelmaan. Yllätys, yllätys EI. Pätkii yhä.

Uudenkin ongelman sain vielä riesakseni.
1643229.jpg

Netistä ostetut kappaleet eivät toimi! ...kele. Puhelin itkee vain, että Ei käyttöavainta. Pitäisiköhän sitä alkaa harrastamaan piratismia, jos alkaisi käyttöavaimiakin löytyä. Olen noistakin kappaleista kiltisti maksanut ja vissiin saan maksaa uudelleen.

Laitoin Nokia careen mailia asiasta. Saas nähdä koska vastaavat. Ajattelin sitten naputtaa matkapuhelinfoorumillekin asiasta. Jos siellä olisi vaikka joku fiksumpi valaisemassa asiaa. Rekisteröidyttyäni ajattelin kurkata pari juttua, ja huomasin perin kummallisen asian.
1643230.jpg

Kertokaa mulle, miten helkkarissa ihmisen syntymäaika voi muuttua?!