Tuossa edellisessä postauksessa kerroin aatoksiani reality-sarjoista yleensä. Nyt on pakko vuodattaa viestillinen tuosta BB:sta.

Olen tässä miettinyt pääni puhki, että miksi ihmeessä ihmiset tahtovat tuonne? Ehkäpä eräs omalta osaltaan jossain vaiheessa valottaa asiaa... mutta kuitenkin. Kertokaa te miksi tahtoisitte taloon vai vaihtoehtoisesti miksi ette voisi edes harkita moista.

Itselleni tuo ei sopisi. En ole koskaan ollut kommuuni tai kämppäkaveri ihmisiä. Hermojani koettelisi sanoin kuvaamattoman paljon tietynlaiset persoonat. Ne menevät kyllä pieninä annoksina, mutta jos pitäisi 24/7 olla heidän seurassaan... ei ei ei. Sanoisin hyvin pian rumasti. Jos minulta vietäisiin kahvi ja tupakka, niin käpyni alkaisi kärytä entistä nopeammin.

Mutta varsinaiseen aiheeseen... Olen tässä nyt jokusen päivän seurannut tämän vuoden BB-talossa olevaa toimintaa. Tässä aatoksiani asukkaista.

Niko... Neidimpi kuin yksikään nainen talossa. Tuntuu elävän liiankin fiiliksellä, eikä ajattele asioita loppuun asti. "Onko hiivassa sokeria" Sälli tahtoisi epilaattorin lievittämään nikotiinin tuskaansa. Osti isoveljen valvomasta Siwasta tupakkaa tietäen sen olevan kiellettyä. Taatusti jokainen tiesi, että sanktio siitä tulee. Nikon pieneen ymmärrykseen ei tainnut sen asia upota. Ehkäpä saksalaisomisteisen päivittäistavaraketjun liikkeissä ei ole valvontakameroita tai tallenneta kassahistorioita, jos poitsu luuli ettei asia selviä BB:lle.

Tero... Hyväkroppainen lapinjätkä, josta ei kuitenkaan ota oikein selvää onko tuo lintu vai kala.

Minna... BB:n pakollinen tyrkky ja wanna-be. Kamala esitys koko ajan päällä. Jo ensimmäisenä ehtoona piti vetää kunnon koomat, imutella useammankin sällin kanssa ja esitellä ryntäät. Ihan kamalaa, kun joutuu tekemään jotain mitä ei tahtoisi. Itkuhan siitä tuli, kuten ostosreissua seuranneen rangaistuksen suorittamisen yhteydessä nähtiin. Neiti oli niiiiiiiin kipeä kun olisi pitänyt tehdä jotain. Kummasti tuo silti jaksoi kukkua aamuyölle päästyään luistamaan tehtävästä. Jos ääni lähtisi lukemalla sääntökirjaa, niin kyllä se lähtee paskaa puhuessakin.

Marianne... Neiti oli ainoa joka otti ensimmäisen viikkotehtävän tosissaan. Pysytellyt kuitenkin suht sivustalla, joten en osaa sen erikoisemmin sanoa hänestä mitään.

Cheryll... symppiksen tuntuinen neiti. Nauttii luksuksesta, mutta hänessä piilee pieni boheemi. Ihminen, johon voisi olla ihan mielenkiintoista tutustua.

Mia... Talon yllytyshullu. Ensimmäisenä ehtoona pienessä sievässä porukka huuteli, että näytä perse. Nyt saunan ikkunaa koristaa ahteri kuvio, kun neiti kiskaisi bikinien alaosan pois ja näytti sen perseen.

Maria... jos Niko on neitimäinen uros, niin Maria on äijämäinen nainen. Piereskelee kilpaa miesten kanssa ja äijäilee muutenkin.

Marianna... ensimmäinen fiilis oli, että tuo kuvittelee olevansa parempi kuin muut ja katselee muita kurtistellen kulmia ja silmiä pyöritellen.

Andreas... Bi-seksuaalisuudesta piti tehdä suuri numero. Mitä hiipatin väliä ihmisen seksuaalisella suuntaumisella on? Miksi sitä pitää korostaa vähän väliä.

Harri... Hieman punk-henkinen sälli, josta löytyy iso annos empatiakykyä duuneistaan päätellen. Vaikuttaisi vastakohtien täydentävän toisiaan, sillä herra on löytänyt pientä sutinaa Cherylin kanssa.

Johan... se sälli joka haluaisi kuksia koko ajan. Mistä näitäkin taloon aina löydetään? Toivon, että herra on todellisuudessa fiksumpi kuin mitä talossa antaa ymmärtää. 24/7:n kautta kun on tullut kuultua häneltä järkeviäkin kommentteja.

Marko alias kätyri... Demonstroi kondomin käyttöä kurkun kanssa ja yrittää valistaa kanssa-asukkejaan muutenkin terveysasioista ja välillä jopa takoa tolkkua heidän kivisiin päihinsä. Toisaalta vaikuttaa, ettei mies itsekään tiedä mikä on. Kaikki eivät välttämättä tajua hänen huumorintajuaan.

Risto... Sympaattinen pitkätukka. Sälli jolla on järki matkassa. Välillä tuntuu kuitenkin vetäytyvän hieman syrjään, mikä ei välttämättä ole paha asia. Epäilen kyllä, että hän on liian hyvä ja kiltti tyyppi pysyäkseen talossa loppuun asti. Yleisö saattaa helposti äänestää hänet ulos, koska ei anna heille tarpeeksi.

Omat inhokkini siis ovat Niko ja Minna. Molemmat ihmiset ovat sellaisia, että en edes sitä 24:ä tuntia selviäisi heidän kanssaan samassa pienessä suljetussa tilassa. Kolme ihmistä joiden kanssa saattaisin tulla toimeen ovat Risto, Cheryll ja Harri.

Toivon, ettei kukaan nyt vedä kiloa herneistä hajuaistimeensa kommenteistani. Nämä ovat vain ohjelman minussa herättämiä ajatuksia. Muistutan taas kerran, että ensivaikutelma saattaa pettää. Mistä sitä tietää kuinka mukavia nuo kaikki ovat todellisuudessa.