Mikä lie kesälaiskuus iskenyt, kun en ole saanut tätä blogiakaan päivitettyä. Josko nyt sitten naputtelisi edes jotain.

En ole tässä käynyt juurikaan edes muiden blogeja lukemassa, nyt sain sen tehtyä. Puutarhaunelmia oli muuttanut uuteen paikkaan. Nia oli muistanut minua tällaisella pränikälläkin.
1799962.jpg
Lämpimät kiitokset siitä. Pistän tässä lähipäivinä tuota eteenpäin kiertämään.

Lauran sähköpostiosoite ei näkynyt tuolla, mutta pistin nyt sitten yhden omistani sinne. Hän löytänee sen sieltä. Yritän muistaa käydä kurkkimassa sitäkin loodaa.

Peikkiksen blogi oli jemmattu viime vierailun jälkeen salasanan taakse, joten en enää sitä päässytkään kurkkimaan. Höh.

Sitten kuulumisiin... Kotirintamalla ei ole mitään uutta. Toivoakseni se uusi koti tässä lähiaikoina löytyy, ettei tule vallan kamala hoppu. Yllättävän rauhallisena olen tuon asian suhteen kuitenkin onnistunut pysymään. Saas nähdä missä vaiheessa se paniikki sitten iskee.

Tuossa taannoin aropupuilin muutaman päivän eräässä musiikkitapahtumassa. Oli taas perin mukava tehdä tuttavuutta uusien bändien kanssa. Kuviakin tuli otettua ihan kiitettävästi.

Minun piti saada ostettua tuolta tapahtumasta itselleni uusi paita. Ihastuin Freud, Marx, Engels& Jungin kappaleeseen Meidän rumien rakkauslaulu. Kappaleen voipi kuunnelta tuon linkin takaa... Heillä on paitoja, joissa on teksti mörkökeiju. Totesin, että se on aivan pakko saada. Minä kun pidän keijukaisista aivan valtavasti ja tuossa tekstissä on juuri sellaista sopivaa pientä huumoria. Vaikka olin laittanut mailia, niin bändillä ei ollut matkassa kuin xl-kokoinen paita. Ja se oli minulle aivan liian suuri... Noh, onneksi he sitten postittivat minulle oikean kokoisen paidan. Lämmin kiitos siis Markukselle. =)

Torstaiehtoona sain mukavan yllätyksen. Ihmettelin, että kuka pirskatti soittaa puoli kymmenen aikaan ehtoolla oudosta numerosta. Meinasin jo jättää vastaamatta, mutta onneksi vastasin. Se oli erään paikallisen valokuvausliikkeen omistaja, joka kyseli viikonlopun ohjelmaani. Kävin sitten tekemässä heille yhden hääkuvauskeikan.

Perjantaina kävin katsomassa hämeenlinnalaisen Teatteri Figuurin esityksen Aapelin Siunatusta hulluudesta. Tuo korttelipiha sopi esitykselle todella hyvin ja esitys oli muutenkin mainio. Pitkästä aikaa sellainen näytelmä, joka sai todellakin hyvälle tuulelle. Sinne siis hus kaikki teatterin ystävät. Esitys on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Siunattuja hulluja voi käydä katsomassa elokuun ajan. Minulle muuten kannattaa jättää vinkkejä hyvistä teatteriesityksistä...

Tässä tuntuu tulevan nyt perin sekava sepustus, mutta haitanneko tuo mitään.... Josko seuraavan päivityksen sitten naputtelisi paremman ajatuksen kanssa. Nyt alan valitsemaan muutamaa kuvaa erästä näyttelyä varten.