Juorukerhon ja etenkin Manta tämän päivän hyökkäyksen kohteena on Cheryll. Kuinka C on niin itsekäs, pinnallinen, diiva, turhamainen jne. Täti ain ankee yrittää selvästi purkaa nyt pahaa oloaan Chirppaan. Nillin nillin nii... närpin närpin nää... vali vali vali...

Ain ankee istuu naama norsun vitulla ja nillittää urakalla. Cherylillä on hänen mielestään liikaa vaatteita ja liikaa kenkiä mukana. Hän vaihtaa niitä liian usein. Hänen mukaansa C lietsomalla lietsoo riitaa tuolla vaatteiden vaihdollaan. Mitäs sitten vaikka neiti vaihtaisi vaatteita vaikka vartin välein. Omansahan ovat. Voi voi jos Ain ankee ei ole itse hokannut ottaa enempää vaatteita mukaan, tai jos toisella on tyylikkäämpiä vaatteita kuin hänellä. Onneksi muiden vaatevarastoista ei löydy esimerkiksi keltaisia bilehousuja. (Näen niistä vieläkin painajaisia.) On se kamala paikka, kun toinen on nuorempi, kauniimpi ja tyylikkäämpi kuin täti itse. Voiko aikuinen ihminen oikeasti olla noin kateellinen toiselle?

Koko hiipatin päivä on ollut yhtä hyökkäystä Chipaa kohtaan. Milloin Ain ankee, milloin Mia, milloin Niko... tuo alkaa olla jo hiillostamista tai henkistä väkivaltaa. Mia närppii Chipaa turhamaisuudesta ja kuin C on käsittänyt BB:n idean niiiiiin väärin. Vitut taas lentelevät. Mia huutaa kuin hinaaja vaikka C tahtoisi keskustella asiasta asiallisesti. Ymmärrettävästi C tahtoisi perusteluja Mian mielipiteille, mutta yksi rääpii vaan päätään. Epäilen, että jonain päivänä Mia lentää talosta leppäkeihään lailla, kun hän angsteissaan tempaisee jotain nekkuun. Jos vaikka joku vahingossa juo hänen oluensa tai toisen pärstä ei yksinkertaisesti vaan miellytä.

Nyt Ain ankee puolustelee Miaa. Kuin Chipan pitäisi tajuta, ettei laput silmillä elävä Mia ei voi sietää Chipaa. Yllättäen huuto jatkuu tällä kertaa Mantan toimesta taas... ja nyt Niko... Lisää vittua saatanaa. "Täällä on vittu muutama muukin ihminen, tää ei oo yksin sun päiväs, miks vittu sun tarvii olla valokeilassa, pakkaa ne saatanan rievut sinne vitun laukkuus....." ja tuota rataa... Alkaa jo Chipallakin palaa päreet tuohon joukkohyökkäykseen, enkä ihmettele yhtään. Jos itselle tulvisi tulvimalla negatiivista palautetta ja närppimistä, niin tahtoisin hieman selitystä ja perusteluja niille. Eiköhän tuo ole ihan normaalia, että tahtoo tietää miksi joutuu hyökkäyksen kohteeksi.

Tuskin maltan odottaa ehtoon lähetystä, että juorukerho eli Maria, Mia, Niko, Andreas ja Harri saavat ansaitsemansa rangaistuksen. BB:n säännöissä on kielletty niin juonittelut kuin nimeämisistä puhumisetkin. Usemmankin kerran olen bongannut esim Nikon ja Ain ankeen keskustelevan siitä kuinka heidän puolestaan tietyt ihmiset saisivat lähteä. Ja samaiset ihmiset ovat käyttäytyneet useammankin kerran hyökkäävästi kanssa asukkeja kohtaan, tämän päiväinen taas on siitä perin hyvä esimerkki. Toivon todellakin rangaistuksen olevan perin tuntuva. Saisivat hieman nenilleen nuo.

Olen tässä miettinyt, että sekaantuvatko nuo muuten elävässäkin elämässä toisten asioihin yhtä tehokkaasti. Ja närppivätkö toisia ihmisiä samalla tavalla ulkomaailmassa kuin talossa. Onko se heidän elämänsä suurin sisältö? Ain ankee ainakin vaikuttaa juuri sellaiselle, että hyppii jatkuvasti naapureiden, työkavereiden ja muiden silmille elleivät häntä miellytä. Mä olen sitä mieltä, että aikuisen ihmisen pitäisi osata sulattaa myös ne ihmiset, joiden kanssa kemiat eivät osu täysin yksiin esimerkiksi työmaalla.

Ain ankee on muuten jo valittanut useamman päivän raha-asioitaan. Itse mieluusti maksaisin hänelle sen murehtimansa bussilipun Helsingistä Keuruulle, kunhan vain saisin hänet pois ruudusta. Ei tuollaista jaksa katsella. Jos joku tuolla lietsoo riitaa jatkuvasti, niin kyllä se on tuo Manta. Hänen poistumisensa ei enää pelasta talon ilmapiiriä, mutta ehkä riidat edes hieman vähenisivät.