Eilisen bileet menivät sitten draaman puolelle. Marianne kiukutteli Terolle, mutta se oli vielä pientä.

Manta ja Niko olivat saaneet jostain päähänsä, että Johan olisi kertonut Tuulille etukäteen olevansa tulossa taloon. Siitähän sitten alkoi huuto ja raivoaminen. Juorukerho aloitti kunnon hyökkäyksen Johania kohtaan. Manta toimi joukonjohtajana ja huusi kuin hinaaja sääntörikkomuksesta. Lupasi viedä asian vaikka käräjille asti. Niinpä niin... mitenköhän tuo todistaisi Johanin oikeasti rikkoneen sääntöjä? Kristallipallostako Manta katsoi, että näin oikeasti on tapahtunut. Mitään muuta todistetta kuin joku Tuulin epämääräinen lausahdus kun asiasta ei ole. Neiti kun oli nyyhkytellyt pöydän äärellä ja päästänyt suustaan, ettei kestä koko Johania. Ja tuumannut myös, että mies valehtelee ja pettää jokaisen lupauksen. Olisi kuulemma voinut evätä sen koko pääsyn taloon. Humalainen nainenhan on tunnetusti perin luotettava tietolähde. Ja eiköhän se ole isoveikan asia selvittää tilanne eikä asukkaiden murhe.

Jossain vaiheessa yötä Mariannea makuuhuoneeseen paennut Terokin palasi muiden joukkoon ja yritti rauhoitella tilannetta. Siitäkös Niko kimpaatuikin. "Johan melkein jo myönsikin sen", neiti kimitti ja jatkoi: "Näitteks te sen virneen Johanin kasvoilla" Jos kännisen ihmiset saavat enemmän koomiselle kuulostavia kilareita olettamuksineen, ja pitävät jästipäisesti kiinni omista näkemyksistään, niin eipä sitä voi kuin naureskella.

On tainnut tämä päivä sitten mennä tuota asiaa puidessa. Jankunjankunjankunjankun. Mantalla on paha päivä. Tuossa tuo on nillittänyt, ettei halua jäädä taloon. On niiiiiiin paha olla talossa. Kiukuttelee kaikille, jotka yrittävät takoa tolkkua hänen kiviseen kaaliinsa. Chipa ja moni muu sai hänet silmilleen.

Anders tuossa yrittää selittää kuinka tuolla pitäisi pystyä tulemaan toimeen myös niiden ihmisten kanssa joista ei pidä. Eipä tuollaisessa pienessä suljetussa yhteisössä ole kuin tasan kaksi vaihtoehtoa. Todellakin yrittää tulla toimeen muiden kanssa tai lyödä hanskat tiskiin ja ilmoittaa isoveikalle tahtovansa kotiin.

Voisin muuten veikata, että tämän episodin jälkeen Manta vahvistaa menolippuaan kotiin. Katsojat tuskin haluavat katsella naisen kilareita ja nillitystä yhtään enempää. Tai tuota että nainen istuu käsi poskella ja naama norsun vitulla. Subject yhteisöstä löytyy muuten Mantalle omistettu biisi.

Ai niin... noista bileistä sen verran. Chipa sai taas hieman alkomahoolia vereensä ja löysi het uuden valloituksen. Tällä kertaa neitonen vehtasi Antin kanssa.