Sinne läks rääväsuinen Ain ankee takaisin kohti Keuruuta. Mistäpä nainen muistetaan? Äijämäisyydestä, kieroilusta, kaksinaamaisuudesta, raivareista, pieruista ja suolen muista toiminnoista. On siinä naisellinen lista.... Ain ankee väitti vihaavansa kaksinaamaisuutta, paskan puhumista ja selkään puukottamista... Mutta teki niitä kaikkia kuitenkin myös itsekin.

Ain ankeen häädön selvittyä Mia pillahti itkuun. Onhan se nyt kurjaa toki pienelle, jos hyvä juonittelukumppani joutuu poistumaan. Vittua taas viljeltiin urakalla. "Manta vittu mä rakastan sua vittu..." Ööö.... eikö tuollaistakaan asiaa voi ilmaista ilman v-sanaa?

Studiossakin Ain ankee esitteli oikein fiksua käytöstään. Totesi äänestyksen niukasti voittaneesta Cherylistä, että kai se nyt voitti kun on kultalusikka suussa syntynyt.  Tähän on nyt muuten pakko lainata kommentti BB:n sätistä.... ihan näin luvatta... "Mitä väliä sillä on mikä lusikka kelläkin on syntyessään ollu suussa. Ei sillä kultalusikalla taloon pääse..jos c:llä kultalusikka, mantalla vissiin ollu p*lapio suussa.. T.LUU " Niinpä niin.... Näyttelipä nainen muuten perin asiallisesti kansainvälisiä käsimerkkejä ja kieltäkin ruudulle. Että jep jep... Jos ei muuten omaa käytöstapoja, niin suorassa televisiolähetyksessä luulisi jokaisen osaavan edes hieman skarpata, mutta näemmä ei.

Ain ankee on niitä ihmisiä, joita en välttämättä tahdo tavata elävässä elämässä. Täytynee jättää jatkossa Keurusselän humpat väliin ja samoin kyseisen pitäjän Absein kaffet. Ei nimittäin kiinnosta ottaa riskiä, että joutuu kuuntelemaan kofeiiniannoksen äärellä tuon henkilön piereskelyä tai kilareita.

Isoveikan rangaistus Harrille, Mialle, Andeakselle ja Nikolle on yhtä tyhjän kanssa. En jaksa uskoa, että suoraan häätöäänestykseen joutuminen muuttaa heidän käytöstään tippaakaan. Enemmän vaikutusta voisi olla vaikka kylmillä suihkuilla, viikon vellikuurilla tms. Rangaistuksen olisi pitänyt olla oikeasti tuntuva. Taisi olla Isoveikalla hempeä päivä kun päästi juorukerhon noin vähällä.