Sain vihdoin napattua pari uutta kuvaa täältä....

Tässäpä ensimmäisenä tuo uusi tv-tasoni... Ilmeisesti tuon toisen koiraeläimen mukaan heitäkin voisi kuvata enemmän. =)
2012126.jpg

Seuraavaksi saatte kuvan kirpputorilöydöistäni... varjostin löytyi toiselta kirpputorilta ja jalka toiselta. Yhteishintaa noille kertyi 13 euroa. Tuo varjostin näyttää sellaiselle jännän violetille ilman valoa ja kuten kuvasta näette, niin valon kanssa aivan erilaiselle. Suunnittelin tuota alunperin makuuhuoneeseen, mutta värinvaihdon takia päätyi nyt sitten olkkariin.

2012081.jpg

Eilen sain vihdoin laitettua parvekkeellekin kynttilöitä. Ja tällainen siitä sitten tuli...

2012121.jpg

Näytti muuten ulkoa päin ihan sille, että parvekkeella olisi ollut ihan kunnon valot, eikä vain kynttilöitä. Omaan silmään pistää tuo lasipallo. Täytyypi nostaa sitä hieman ylemmäs, kunhan saan taas jostain apujalat käyttööni. Kuvassa näkyvä pöytä on muuten vanha keittiön alakaappi, joka päätyi tuonne hyötykäyttöön. Sain näppärästi sinne kukkaruukut ja muuta parvekepuutarhurointiini liittyvää sälää.

Pitänee kuvata joku päivä myös toinen pää tuota parveketta. Siellä on sellainen minisohva. Edellisten asukkaiden jäänteitä, mutta päätin sen saavan jäädä. Teen vain jossain välissä sille uuden päällisen.

Sisustuksesta aivan muihin juttuihin hieman. Tänään on sellainen keli, että tulee taatusti ehtoolla keiteltyä teetä. Nyt kun vaihtoehtoja siihen  taas on.

2012075.jpg

Täytyy tätäkin kautta laittaa vielä kiitokset Nordqvistin väelle. Nettikaupan uudistuksesta huolimatta sain teepakettini ja tällaiset sateiset päivät on pelastettu. Esittelen nuo tilaamani teet paremmin, kunhan saavat nettisivujensa päivitysprojektin tehtyä.