Lueskelin tuossa äsken erään vaaleissa hävinneen ns julkkisehdokkaan merkintää irc-galleriasta. Hieman katkeran oloinen teksti tuo.

Riston omalta vaalisivulta löytyy hänen vaaliteemojaan. Voisin sanoa, että  hieman jopa pelottavia nuo hänen ajamansa asiat. Vai miltä teidän korviinne kuulostaa se, että esimerkiksi ikäihmiset sullottaisiin omiin lähiöihinsä? Tai että kaikkien muidenkin pitäisi asua keskustassa tai ainakin lähiöissä?

Galleriamerkinnässään herra hämmästelee kuinka esimerkiksi Perussuomalaiset saivat niin suuren kannatuksen, kun eivät luvanneet edes mitään hyvää. Olisi ehkä kannattanut ennen tuon kirjoittamista tutustua näiden puolueiden kunnallisvaaliohjelmiin. Ainakin minun mielestäni palvelujen säilyttäminen lähellä ihmisiä, lähikoulujen säilyttäminen ja yleensäkin se, että haja-asutusalueita ei saa näivettää ovat tärkeitä asioita. Tähän listaan voisi lisätä vielä nuorten ja vanhusten puolesta puhumisen. Ja tässä nyt vain oli muutama esimerkki. Jokainen voi itse käydä lukemassa tuon Perussuomalaisten vaaliohjelman ja tuumailla miksikäs heidän kannatuksensa kasvoikaan ja miksei Risto Reipas saanut tarpeeksi ääniä noilla omilla ajatuksillaan.

Naputelkaapa tekin tänne mietteitänne vaalituloksesta ja noista vaaliohjelmista....