En tiedä millä ihmeellä sitä saisi jotain tolkkua tähän pieneen päähän, joka tuntuu olevan aivan kaaoksen vallassa. Pitäisi jollain ihmeellä saada selville, että mitä loppujen lopuksi edes haluan. Tai tiedän mitä haluan, mutta en miten sen saisin tai kenen kanssa.

Olen yrittänyt kovasti tuumailla olisiko tuo nykyinen suhde korjattavissa. Mä en todellakaan tiedä... Tuntuu, että pitäisi niin monen asian muuttua. Enkä ole lainkaan varma onko tuo mies niitä valmis muuttamaan. Ja vaikka hän olisikin, niin auttaako sekään. Tiettyjä asioita kun on perin vaikea pyyhkiä mielestä.

Tuossa toisessa otuksessa tuntuu olevan potentiaalia, mutta tyly totuus on, etten tunne häntä vielä kovin hyvin. En todellakaan tiedä millainen ihminen hän loppujen lopuksi on.

En tiedä sitäkään, että uskaltaisinko ottaa riskiä ja ryhtyä uuteen suhteeseen. En tahdo itseäni sattuvan, enkä tahdo satuttaa ketään muutakaan.

En tiedä. Ehkä sitä pitäisi mennä jonnekin korpeen viikoksi yksin miettimään asioita. Tai alkaa syvään puhelin/mesehiljaisuuteen ihan kotona. Tosin tiedä auttaisiko sekään...