Voi jessus mikä yö. Näin koko yön niin aivan tolkuttoman kamalia painajaisia, ja olo on taas kuin jollain zombiella. Ihan kuin ei olisi nukkunutkaan. Heräilinkin nimittäin vähän väliä perin ahdistuneena.

Oli taas kerrostaloa, hissiä, portaita jne. Menin erään tutun kanssa todella korkean kerrostalon hissiin ja olimme vissiin menossa tervehtimään jota kuta. Hissiin päästyäni kysyin kerrosta ja tuo tuttuni kertoi kyseessä olevan kolmanneksitoista ylin kerros. Sain paniikkikohtauksen ja minut päästettiin ulos hissistä kerroksessa 18. Ryömin käytävän lattialla ja yritin päästä rappusiin ja siis takaisin maan pinnalle.

Eräässä toisessa unessa olin autossa H:n kanssa. Jostain syystä olin takapenkillä ja otimme kyytiin jostain metsätien risteyksestä asiakasta. Siinä kuitenkin selvisi, että tuo vanhempi vaalea nainen onkin joku H:n hoito. Sitten päädyimme johonkin vanhaan omakotitaloon puimaan asiaa. Sielläkin olin jossain perin ahdistavassa ullakkohuoneessa, jossa oli pieni parveke. H oli kylmä ja etäinen, kohteli minua perin tylysti.  Ja kas kummaa, heräsin taas täristen.

Että joo, meni yö rattoisasti. =( En tiedä mitä nuo unet taas yrittävät kertoa. Pitäisi vissiin kaivaa taas unikirja esille, mutta ei jaksa.